ORGANSKI KRASTAVAC

Krastavac je vrsta zeljastih biljaka iz porodice bundeva. Koristi se u ljudskoj ishrani kao povrće. Krastavac je izuzetno bogat mineralima, a posebno kalijumom. Krastavac je poznat kao namirnica koja dobro deluje na zdravlje celog organizma.


U sebi sadrži većinu vitamina koji su potrebni organizmu tokom dana. Vitamini A, B i C koji se nalaze u krastavcu, poboljšavaju imunitet i obezbedjuju telu neophodnu energiju.


Prepun vode, krastavac najpre pomaže u tome da naš organizam duže ostaje hidriran. Osim toga što je u stanju da stabilizuje nivo holesterola i ojača imuni sistem, krastavac se pokazuje kao izuzetan saveznik u snižavanju i stabilizovanju visokog krvnog pritiska.

Krastavac ne samo da može da spreči variranje pritiska, već je s njim moguće i sasvim prevazići problem s hipertenzijom koji zna da bude ozbiljan i prilično težak. Redovno konzumiranje krastavca na gotovo dnevnom nivou učiniće da se naš krvni pritisak stabilizuje i držaće nas podalje od mogućih bolesti koje uzrokuje hipertenzija.

Moguće je preuzimanje robe u Beogradu.

100%​
Organsko
Scroll Up